Informatie

Geachte relatie, beste heer, mevrouw,

De afgelopen 39 jaar oefende  Jan van Dijk met veel plezier zijn vak als tandarts uit.
In 1980 begonnen met een tweemans praktijk is het huidige Quadrant inmiddels uitgegroeid tot een groepspraktijk waarin 4 zelfstandige praktijken zetelen met in totaal 6 tandartsen, een mondhygiënist en 13 (preventie/ortho)assistentes.

Met het oog op zijn leeftijd heeft Jan van Dijk nu besloten om een stapje terug te doen.
Daarom draagt tandarts Van Dijk per 1 januari aanstaande de praktijk over aan collega Gert Jan Theunisz. Wellicht dat u hem al kent van de implantologie en/of orthodontie die in de praktijk wordt uitgeoefend. Inmiddels is ook hij al weer 28 jaar werkzaam in praktijk.

Wat verandert er voor u? Niet zoveel, het gaat vooral om de organisatie.
Afspraken voor halfjaarlijkse controles en behandelingen zullen bijvoorbeeld voortaan direct bij de assistente worden ingepland en via e-mail ontvangt u 1 week voor de betreffende afspraak nog een herinnering.
In plaats van de firma ‘Anders’ zal voortaan de firma ‘Infomedics’ op naam van Theunisz zorgdragen voor afwikkeling van de facturen.
Naast collega’s Evelyne Gerwig, Jaume Rocca en Gert Jan Theunisz, zal Jan van Dijk zelf de komende jaren nog 3 dagen per week blijven werken. In principe behoudt u dus dezelfde tandarts als u gewend bent. Jaume Rocca zal de 2 dagen die Van Dijk minder gaat werken, met ingang van 1 maart 2020 opvullen.

Wij kijken uit naar een plezierige samenwerking en fijn contact met iedereen, net zoals we dat de afgelopen jaren gewend zijn.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.